Homeopathie & Black Friday ???Vind je het leuk en interessant wat je hier leest? Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van alle nieuwe informatie omtrent homeopathie en mijn praktijk.

Homeopathie; de kracht van natuurlijke genezing


Als klassiek homeopaat geloof ik in de kracht van natuurlijke genezing. 
Deze week breng ik de klassieke homeopathie voor het voetlicht en heb ik een speciale Black Friday-deal die je zal laten kennismaken met de homeopathie en wat deze ook in EHBO situaties kan brengen

Waar de huisarts de norm is voor 71% van de Nederlandse bevolking, is de weg naar 'alternatieve' geneeskunde minder gangbaar. 
Toch is klassieke homeopathie een bewezen waardevolle benadering, vooral voor degenen die op zoek zijn naar persoonlijke en natuurlijke oplossingen.

Op Black Friday bied ik jou de mogelijkheid om deze benadering te ontdekken met een exclusieve 60% korting op mijn online EHBO-cursus. 
Leer hoe je jouw gezondheid in eigen handen kunt nemen en ontdek de kracht van homeopathie.

Deze Black Friday deal gaat verder dan alleen koopjes jagen. 
Het is de kans om verder te kijken en alternatieve wegen naar gezondheid te verkennen. 
Profiteer van de speciale aanbieding en ontdek de voordelen van homeopathie.

Vind je het leuk en interessant wat je hier leest? Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van alle nieuwe informatie omtrent homeopathie en mijn praktijk.

Black Friday voor een Klassiek Homeopaath................

"De Alternatieve Weg naar Gezondheid: Klassieke Homeopathie en Black Friday"

In de medische wereld is het niet gebruikelijk om deel te nemen aan leuke acties zoals bijvoorbeeld Black Friday. Dat is ook niet nodig want 71% van de Nederlandse bevolking denkt bij een klacht gangbaar aan de reguliere geneeskunde en bezoekt de huisarts eerder dan de alternatieve geneeskunde. 

Als Klassiek Homeopaat is het ook niet gebruikelijk om te adverteren en/of deel te nemen aan kortingsacties zoals Black Friday maar stel nou eens dat je op zoek bent naar een natuurlijke benadering van gezondheid, worstelt met een chronische ziekte, nieuwsgierig bent naar homeopathische behandelingen, of gewoon openstaat voor nieuwe mogelijkheden, hoe moet je er dan achter komen waar bijvoorbeeld die Klassiek Homeopaath zich bevindt?
Neem dan ook nog eens een Klassiek Homeopaath die het naast haar vak ook gewoon heel leuk vindt om de homeopathie te promoten en best creatief is, dan zou het toch zonde zijn als deze Homeopaath geen gebruik maakt van die superleuke Black Friday om iets heel moois aan te bieden zodat iedereen kan kennis maken met de Klassieke Homeopathie?

Mijn naam is Collette Janssens, Klassiek Homeopaath sinds 2006 met een praktijk op de Hoofdstraat 345A in Sassenheim. Ik hou van mijn vak en heb mijn 4 kinderen ook altijd op deze wijze begeleid met al hun 'kinderdingen' tijdens hun opgroeien. Naast hun opvoeding behandel(de) ik in de praktijk vele uiteenlopende klachten op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. 

Klassieke Homeopathie biedt een uniek perspectief op welzijn en behandelt dit op natuurlijke wijze. Met als inspiratie de opvoeding van de kinderen en daarnaast puttend uit mijn jarenlange praktijkervaring heb ik een online cursus EHBO Homeopathisch Bekeken gecreëerd die superhandig is op gebied van EHBO situaties, van wonden tot examenvrees maar die ook uitleg geeft over de bekende kinderziekten. Al met al een superhandige kennisbank die altijd inzet baar is. 

Op Black Friday bied ik een exclusieve kans aan die ik nog heel even geheim hou. Ontdek hoe je op een natuurlijke manier voor je gezondheid kunt zorgen. 

Conclusie: Durf buiten de gebaande paden te treden en ontdek de voordelen van klassieke homeopathie. Op Black Friday maak je niet alleen kennis met een alternatieve benadering van gezondheid, maar profiteer je ook van een uitzonderlijke korting. Een kans die je niet wilt missen!

Vind je het leuk en interessant wat je hier leest? Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van alle nieuwe informatie omtrent homeopathie en mijn praktijk.

Het Homeopathische Pad

Read more...

De Kracht van Homeopathie in EHBO-situaties: Een Alternatieve benadering


Hey hallo,

In de praktijk worden mij regelmatig vragen gesteld als; "waarom zou ik een EHBO situatie, homeopathisch oplossen?" of "waarom zou ik niet gewoon ontsmetten met Betadine?" enz enz.
Zulke vragen dagen mij altijd uit om even naar een ander denkproces over te switchen want voor mij is homeopathie juist het eerste wat in mij opkomt tijdens ziekten of klachten. 

EHBO-situaties kunnen ons op elk moment overkomen, en vaak grijpen we naar de vertrouwde paracetamol of andere conventionele medicijnen om onze kwalen en pijn te verlichten. Maar wat als er een alternatieve benadering is die net zo effectief kan zijn, zo niet effectiever, en bovendien minder bijwerkingen heeft? Dat is waar homeopathie in het spel komt. In deze blog wil ik mijn persoonlijke overtuiging delen over waarom een homeopathische benadering in EHBO-situaties het overwegen waard is.

Laten we beginnen met een duidelijke definitie. Homeopathie is een alternatieve geneeswijze die gebaseerd is op het principe van "like cures like." Dit betekent dat een stof die symptomen kan veroorzaken bij een gezond persoon, in sterk verdunde vorm wordt gebruikt om soortgelijke symptomen bij een zieke te behandelen. Homeopathische middelen worden bereid door herhaalde verdunning en schudden.

De Voordelen van Homeopathie in EHBO:
Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van homeopathische middelen in EHBO-situaties:
  • Minder bijwerkingen: Een van de meest opvallende voordelen van homeopathie is het minimale risico op bijwerkingen. In tegenstelling tot sommige conventionele medicijnen, veroorzaken homeopathische middelen zelden bijwerkingen, wat ze bijzonder geschikt maakt voor mensen met gevoelige magen, kinderen, ouderen en zwangere vrouwen.
  • Ondersteuning van het Zelf herstellend Vermogen: Homeopathie stimuleert het lichaam om zijn natuurlijke genezingsmechanismen te activeren. Het richt zich niet alleen op het behandelen van symptomen, maar probeert ook de oorzaak van de aandoening aan te pakken.
  • Aanvulling op Conventionele Behandeling: Homeopathie kan worden gebruikt als aanvulling op conventionele medische behandelingen. Het kan helpen om symptomen te verlichten, het herstel te versnellen en de algehele gezondheid te bevorderen
Een ander voordeel, die ik als moeder van 4 kinderen regelmatig ervaren heb, is dat je de EHBO situatie gewoon fijn thuis kunt oplossen want eerlijk, is het je wel eens opgevallen dat het lijkt alsof je lieve kind precies op vrijdagavond die laatste tree van de trap in zijn enthousiasme oversloeg of net in het weekend van haar step afvalt? 
En dat je dan naar de huisartsenpost of ziekenhuis wordt doorgestuurd waar de wachtkamer zo vol zit dat het lijkt alsof alle bezoekers van een heel groot feest ineens allemaal tegelijkertijd onwel zijn geworden? Merendeels vielen de gemaakte plannen voor die avond of weekenddag volledig in de soep.

Mij gaf het een heel fijn gevoel dat ik in alle rust thuis de situatie kon evalueren en met mijn kennis op dat moment zelf kan handelen. 
Kind hoefde de deur niet uit met zijn of haar pijn en ongemak en ik hoefde niet gestrest en ongeduldig tussen alle anderen in de wachtkamer te zitten (want wachten vond ik verschrikkelijk als je kind zoveel pijn heeft).

Twee van mijn kids wonen ondertussen op zichzelf en hebben beide een EHBO kit thuis. Handig, want een telefoontje naar mams geeft het antwoord op hun vraag en dan kunnen ze het gewenste medicijn zo uit hun eigen kitje halen.................

Om jou te laten kennismaken met homeopathie tijdens EHBO situaties heb ik een gratis e-book gemaakt met de drie meest belangrijke middelen die in jouw medicijnkastje niet mogen ontbreken. Super toch?

                                                    Klik hier voor jouw gratis E-book


Vind je het leuk en interessant wat je hier leest? Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van alle nieuwe informatie omtrent homeopathie en mijn praktijk.