"De Alternatieve Weg naar Gezondheid: Klassieke Homeopathie en Black Friday"

In de medische wereld is het niet gebruikelijk om deel te nemen aan leuke acties zoals bijvoorbeeld Black Friday. Dat is ook niet nodig want 71% van de Nederlandse bevolking denkt bij een klacht gangbaar aan de reguliere geneeskunde en bezoekt de huisarts eerder dan de alternatieve geneeskunde. 

Als Klassiek Homeopaat is het ook niet gebruikelijk om te adverteren en/of deel te nemen aan kortingsacties zoals Black Friday maar stel nou eens dat je op zoek bent naar een natuurlijke benadering van gezondheid, worstelt met een chronische ziekte, nieuwsgierig bent naar homeopathische behandelingen, of gewoon openstaat voor nieuwe mogelijkheden, hoe moet je er dan achter komen waar bijvoorbeeld die Klassiek Homeopaath zich bevindt?
Neem dan ook nog eens een Klassiek Homeopaath die het naast haar vak ook gewoon heel leuk vindt om de homeopathie te promoten en best creatief is, dan zou het toch zonde zijn als deze Homeopaath geen gebruik maakt van die superleuke Black Friday om iets heel moois aan te bieden zodat iedereen kan kennis maken met de Klassieke Homeopathie?

Mijn naam is Collette Janssens, Klassiek Homeopaath sinds 2006 met een praktijk op de Hoofdstraat 345A in Sassenheim. Ik hou van mijn vak en heb mijn 4 kinderen ook altijd op deze wijze begeleid met al hun 'kinderdingen' tijdens hun opgroeien. Naast hun opvoeding behandel(de) ik in de praktijk vele uiteenlopende klachten op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. 

Klassieke Homeopathie biedt een uniek perspectief op welzijn en behandelt dit op natuurlijke wijze. Met als inspiratie de opvoeding van de kinderen en daarnaast puttend uit mijn jarenlange praktijkervaring heb ik een online cursus EHBO Homeopathisch Bekeken gecreëerd die superhandig is op gebied van EHBO situaties, van wonden tot examenvrees maar die ook uitleg geeft over de bekende kinderziekten. Al met al een superhandige kennisbank die altijd inzet baar is. 

Op Black Friday bied ik een exclusieve kans aan die ik nog heel even geheim hou. Ontdek hoe je op een natuurlijke manier voor je gezondheid kunt zorgen. 

Conclusie: Durf buiten de gebaande paden te treden en ontdek de voordelen van klassieke homeopathie. Op Black Friday maak je niet alleen kennis met een alternatieve benadering van gezondheid, maar profiteer je ook van een uitzonderlijke korting. Een kans die je niet wilt missen!

Vind je het leuk en interessant wat je hier leest? Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van alle nieuwe informatie omtrent homeopathie en mijn praktijk.

0 Comments

Leave a Comment